Detectieapparatuur

Wij verhuren: detectiepoorten, handscanners, gasdetectie, bagagescanners op locatie

Detectieapparatuur

Als ondersteuning van de beveiliging bij de Privaatrechtelijke Oppervlakkige Veiligheidsfouillering (POV) en visitatie verhuren wij diverse detectieapparatuur. Deze apparatuur huurt u met of zonder inzet van veiligheidspersoneel. Afleveren, installatie en in bedrijf stellen gebeurt door onze ervaren medewerkers.

Voor onder andere petrochemie en olie- en gasindustrie verhuren wij handzame gasdetectie apparatuur in combinatie met de inzet van een buitenwachtmangatwacht en/of rijksgediplomeerd/industrieel brandwacht.

Detectiepoorten huur je bij Risk Safety Holland

Detectiepoort

De detectiepoort verhuren wij voor het ontdekken van metalen voorwerpen, zoals bijvoorbeeld steekwapens, messen, pistolen, explosieven en andere gevaarlijke metaalobjecten.

Met een detectiepoort worden bezoekers van congressen, conferenties, beurzen of andere evenementen snel en effectief gecontroleerd en ondersteunen de beveiliging bij de toegangscontrole.

De detectiepoort is nagenoeg op iedere locatie inzetbaar. Levering en installatie van de detectiepoort wordt snel en vakkundig door onze medewerkers op de door u gewenste locatie verzorgd. Montage en installatie duurt circa 5 minuten en is alleen een 220V aansluiting noodzakelijk, ook bij inzet van meerdere detectiepoorten.

U kunt een detectiepoort huren met of zonder beveiliger. Een visitatietafel naast de detectiepoort is optioneel mogelijk.

Meer informatie ontvangen?

Visitatie handscanner huur je bij Risk Safety Holland

Handscanner

Een visitatie handscanner verhuren wij als ondersteuning van de beveiliging bij de Privaatrechtelijke Oppervlakkige Veiligheidsfouillering (POV) en visitatie. Met de inzet van een handscanner is het gericht detecteren van metalen voorwerpen, zoals bijvoorbeeld steekwapens, messen, pistolen, explosieven en andere gevaarlijke metaalobjecten mogelijk.

Een handscanner kunt u los huren, of in combinatie met een detectiepoort. Huurt u naast een detectiepoort ook een beveiliger in voor de visitatie, dan leveren wij een handscanner per detectiepoort/beveiliger.

Meer informatie ontvangen?

Een bagagescanner voor op locatie nodig? X-ray - röntgen bagagescanners huur je bij Risk Safety Holland

Bagagescanners

De X-ray röntgen bagagescanners verhuren wij op locaties met een gewenst hoger veiligheidsniveau. En ter ondersteuning van de beveiliging, ingezet voor de toegangscontrole. De bagagescanners kunnen bagage van bezoekers nauwkeurig controleren.

Een detectiepoort en/of handscanner detecteren uitsluitend metalen objecten. De bagagescanners brengen naast metalen objecten ook andere verdachte voorwerpen aan het licht.

De bagagescanners kunnen indien gewenst in combinatie met detectie poorten worden ingezet. Levering en installatie van de bagagescanner wordt door onze medewerkers snel en vakkundig op uw locatie verzorgd. Montage en installatie neemt circa 15 minuten in beslag.

U kunt een bagagescanner alleen huren met een detectie specialist. Deze kan de beveiliging attenderen op afwijkende voorwerpen die nader moeten worden gecontroleerd. Een visitatietafel naast de bagagescanner is optioneel mogelijk.

Meer informatie ontvangen?