020-4460665 • 24/7 planning tel.: 06-24470147 info@risksafety.nl

Huur veiligheidsmiddelen en apparatuur

Wij verhuren: detectie-apparatuur, communicatie-apparatuur, beveiligingsapparatuur, camerabeveiliging, (kleine) blusmiddelen, EHBO-materialen en terreininrichting.

Huur veiligheidsmiddelen en apparatuur

Voor de best mogelijke veiligheid, verhuren wij specifieke middelen en apparatuur. Met of zonder inzet van onze veiligheidsmedewerkers. Ons safe totaalpakket biedt beveiligers en brandwachten de meest optimale ondersteuning bij de uitoefening van hun werkzaamheden. Bekijk welke veiligheidsmiddelen u bij ons kunt huren.

Veiligheidsmiddelen en beveiligingsapparatuur huur je bij Risk Safety Holland

One stop service

Niet alleen verhuren wij diverse losse veiligheidsmiddelen en beveiligingsapparatuur. Wij kunnen ook een compleet pakket tijdelijke beveiligingsmiddelen en apparatuur leveren. Zowel voor beurzen, congressen, conferenties en evenementen, als voor bijvoorbeeld weg- en waterbouw en andere bedrijvigheden.

Wij zijn specialist in het volledig ‘ontzorgen’.

Met andere woorden, onze adviseurs nemen u graag zorgen uit handen bij het opstellen van een compleet veiligheidsprotocol, veiligheidsplan, beveiligingsplan en mobiliteitsplan. Ook bij de uitvoering met middelen, apparatuur. Coördinatie en/of inzet van beveiligers, cameraobservanten, coördinatoren centrale post, brandwachten, eerste-hulp-verleners, bedrijfshulpverleners, verkeersregelaars, parkeerwachten en servicemedewerkers.

Kortom, Risk Safety Holland staat voor u klaar en ontzorgt!

Wilt u nader kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neem nu nog contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Shares