Huur veiligheidsmiddelen en apparatuur

Wij verhuren: detectie-apparatuur, communicatie-apparatuur, beveiligingsapparatuur, camerabeveiliging, (kleine) blusmiddelen, EHBO-materialen en terreininrichting.

Veiligheidsmiddelen huren?

Huur veiligheidsmiddelen en apparatuur

Voor de best mogelijke veiligheid, verhuren wij specifieke veiligheidsmiddelen en beveiligingsapparatuur. Zowel met als zonder inzet van onze veiligheidsmedewerkers. Ons safe totaalpakket biedt beveiligers en brandwachten de meest optimale ondersteuning bij de uitoefening van hun werkzaamheden. Bekijk welke veiligheidsmiddelen u bij ons kunt huren.

Veiligheidsmiddelen en beveiligingsapparatuur huur je bij Risk Safety Holland

One stop service

Niet alleen verhuren wij diverse losse veiligheidsmiddelen. Maar ook kunnen wij een compleet pakket tijdelijke beveiligingsmiddelen en -apparatuur leveren. Zowel voor beurzen, congressen, conferenties en evenementen, als voor bijvoorbeeld weg- en waterbouw en andere werkzaamheden.

Wij zijn specialist in het volledig ‘ontzorgen’.

Met andere woorden, onze adviseurs nemen u graag zorgen uit handen bij het opstellen van een compleet veiligheidsprotocol, veiligheidsplan, beveiligingsplan en mobiliteitsplan. Ook bij de uitvoering met beschermingsmiddelen, beveiligingsapparatuur. Coördinatie en/of inzet van beveiligers, cameraobservanten, coördinatoren centrale post, brandwachten, eerste-hulp-verleners, bedrijfshulpverleners, verkeersregelaars, parkeerwachten en servicemedewerkers.

Kortom, Risk Safety Holland staat voor u klaar en ontzorgt!