Over ons

Risk Safety is uw partner in veiligheid. Wij leveren 24/7 veiligheidspersoneel, verhuren veiligheidsmiddelen en adviseren over brandveiligheid en beveiliging.

Over ons, Risk Safety.

Risk Safety is uw partner in veiligheid. Wij leveren 24/7 veiligheidspersoneel, verhuren veiligheidsmiddelen en adviseren over brandveiligheid en beveiliging. Wij dragen graag bij aan het leveren van veiligheid en adviseren de opdrachtgevers waar mogelijk.

Risk Safety is in 2017 gestart en heeft momenteel zo’n 225 goed opgeleide en ervaren mensen in dienst. We zijn een jong bedrijf met een frisse kijk op de veiligheidsbranche. Wij nemen bijvoorbeeld alleen opdrachten aan die we vanuit de eigen organisatie kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit dienstverlening garanderen!

Over ons - Ruben Piet - Algemeen directeur - Risk Safety

Ruben Piet

Algemeen directeur

Hulpverlenen waar nodig, heeft altijd in mijn bloed gezeten. Zo wist ik al op heel jonge leeftijd, dat ik bij de brandweer wilde. Toen ik achttien werd, heb ik mij daar dan ook meteen aangemeld. Ruim 24 jaar ben ik brandweerman in hart en nieren geweest, waarvan de laatste jaren als bevelvoerder. Inmiddels ben ik al weer even wat langer werkzaam in de brandbeveiliging. In 2017 heb ik Risk Safety opgericht, omdat ik vanuit de branche de dienstbaarheid richting opdrachtgevers miste. Die gaat namelijk veel verder dan alleen het leveren van veiligheidspersoneel. Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en sta voor het tot in de puntjes uitvoeren van onze taak: hulpverlenen.

Over ons, Risk Safety - Marvin van Opzeeland - Sales Manager

Marvin van Opzeeland

Accountmanager

Sinds 30 december 2019 ben ik begonnen als Salesmanager voor Risk Safety Holland. Hierin neem ik verantwoordelijkheid om de gemaakte afspraken tussen de bestaande klanten en Risk Safety te waarborgen en de kwaliteit die we beloven na te komen.

Naast het opstellen van de offertes en het bezoeken van onze bestaande en nieuwe klanten draag ik bij om Risk Safety Holland uit laten groeien tot een mooi en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. En een totaalpakket aan te kunnen bieden voor onze klanten. Naast de jaren ervaring als Brandwacht en Rayonmanager in de branche weet ik welke knelpunten er zijn op het gebied van het leveren van goed Veiligheidspersoneel. Samen met ons team sturen wij een groot team aan van Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten. Om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen waar Risk Safety Holland voor staat.

 

Meer weten over Risk Safety?

Wil je meer weten over ons en wat wij voor je kunnen betekenen? We vertellen je graag alles in een persoonlijk gesprek. Vul je gegevens in op het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Of bel 088-1130112, dat is nog sneller.

Contact opnemen