Over ons

Risk Safety is uw partner in veiligheid. Wij leveren 24/7 veiligheidspersoneel, verhuren veiligheidsmiddelen en adviseren over brandveiligheid en beveiliging.

Risk Safety is uw partner in veiligheid. Wij leveren 24/7 veiligheidspersoneel, verhuren veiligheidsmiddelen en adviseren over brandveiligheid en beveiliging. Wij dragen graag bij aan het leveren van veiligheid en adviseren de opdrachtgevers waar mogelijk.

Risk Safety is in 2017 gestart en heeft momenteel zo’n 225 goed opgeleide en ervaren mensen in dienst. We zijn een jong bedrijf met een frisse kijk op de veiligheidsbranche. Wij nemen bijvoorbeeld alleen opdrachten aan die we vanuit de eigen organisatie kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit dienstverlening garanderen!

Ruben Piet - Algemeen directeur - Risk Safety

Ruben Piet

Algemeen directeur

Ik ben algemeen directeur en verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Al van jongs af aan ben ik betrokken bij de brandweer. Zo was ik als kind vaak ‘slachtoffer’ bij oefeningen. Het was dan ook een logische stap, dat ik op mijn achttiende daadwerkelijk brandweerman werd. Hulpverlenen daar waar nodig, bleek in mijn bloed te zitten. Ruim 24 jaar ben ik brandweerman in hart en nieren geweest, waarvan de laatste jaren als bevelvoerder. Inmiddels ben ik even zo lang werkzaam in de brandbeveiliging. In 2017 heb ik Risk Safety opgericht, omdat ik vanuit de branche de dienstbaarheid richting opdrachtgevers miste. Die gaat namelijk veel verder dan alleen het leveren van veiligheidspersoneel.

Donevan Kromotaroeno - KVGM-manager Risk Safety

Donevan Kromotaroeno

KVGM-manager

Ik ben Kwaliteit Veiligheid Gezondheid en Milieu-manager oftewel KVGM-manager. Ik heb 11 jaar als beroepsbrandweerman gewerkt in Suriname. Dit paste perfect bij mij, ik ben namelijk van nature erg behulpzaam en houd van actie. Een brandend gebouw in te gaan om iemand te redden geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel van adrenaline. In 2011 ben ik geëmigreerd naar Nederland en ben ik de beveiliging in gegaan. Hier maakte ik kennis met de veiligheidskundige sector, en kon me direct herkennen in de kennis, het niveau en de discipline van het vak. Nadat ik de opleiding middelbaar veiligheidskundige succesvol had afgerond ben ik begonnen bij Risk Safety. Hier geef ik opdrachtgevers passend advies op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging. Ook ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijk handelen van het bedrijf.

 

Meer weten over Risk Safety?

Wil je meer weten over ons en wat wij voor je kunnen betekenen? We vertellen je graag alles in een persoonlijk gesprek. Vul je gegevens in op het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Shares